keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Twists and Turns!

"Uutta ei voi estää tulemasta, kun on uuden aika."

Täällä on nyt tapahtunut kummia, jotain mitä ei oltu etukäteen ollenkaan kaavailtu. Alkuperäinen suunnitelma oli olla täällä ainakin tämän vuoden loppuun ellei pitempäänkin, mutta ähäkutti hähähää, nytpä näyttääkin vahvasti siltä, että näin ei tulekaan tapahtumaan. Mummot ja muut siellä hypähtelee innoissaan, mutta mun päässä risteilee ja kimpoilee ajatuksia laidasta laitaan. Mutta niin, tättärää, me palaamme Suomeen! Jännää, kamalaa, ihan parasta ja kaikkea yhtä aikaa. Voi elämä!!


 


Mikä on sitten syynä tähän? No Hemmon työt tietenkin. H sai taas niin hyvän työtarjouksen (oon ylpeä!), josta ei ole mitään järkeä kieltäytyä. Varsinkaan muutaman kuukauden takia, jonka jälkeen lähtö olisi kuitenkin ollut mahdollisesti edessä. Tämä tarkoittaa sitten käytännössä sitä, että meikämanne joutuu työnhakuun ja Veikka päivähoitoon, ja meidän no worries leppoisa Australian elämä on kaukainen aurinkoinen muisto vain. Voi elämä!!


 


Ihan heti ei onneksi tarvi alkaa pakkaamaan, tällä kertaa ajatukseen sopeutumisaikaa on reilusti, n. puoli vuotta. Elikkä joskus elo-syyskuussa, meidän sohva seilaa taas pari kuukautta tuolla merellä ja me ollaan se aika kodittomia maailmanmatkalaisia (siemailemassa kookosta palmupuun alla I wish!). En mie kyllä enää näistä käytönnön asioista kauheesti osaa ressata, ne järjestyy kyllä kunhan suunnittelee hyvin. Mutta onhan se taas iso muutos ja jännittää omat fiilikset miten sitä tottuu taas sinne kylmään ja pimeään pohjolaan.
Voi elämä!!


 


Yritetään!!


Mutta näin! Alkujärkytyksen jälkeen tämä on varmaan ihan hyvä juttu, eihän tänne ollut tarkoitus loppuelämäkseen jämähtääkkään. Tämä reissu oli sitten tälläinen, elämässä eteenpäin ja kohti uusia seikkailuja sitten kun niiden aika on. Pelkojen ja epäilyksien tilalle positiivisuutta ja rohkeutta, asiat voi hyvinkin mennä paremmin kuin kuvitteleekaan, eiköstä vaan? Saunat siis lämpimiksi, tulossa ollaan! ;)

Mutta voi elämä!! 

-Mari

1 kommentti:

  1. ai suomeen! ymmärrän hyvin millasia fiilikset mahtaa olla. toisaalta varmaan niin ihana palata suomeen mutta sitten taas toisaalta... katotaan kuinka meiän käy ;)

    VastaaPoista