sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Happy Hair Day

Kävinpä tänään pitkästä aikaa kampaajalla! Lysti maksoi 230$ (n.180€) sisältäen pesun, värin, leikkauksen ja föönauksen ja kesti kolme ja puol tuntia. Siis kolme ja puol tuntia! Huhu sanon minä, tiukkaa teki istua aloillaan niin kauan. Mut hyvä tuli me like! Paikka oli Westfield Eastgardensin Hairhouse Warehouse, jos joku täälläpäin tarvii vinkkiä. Aina ulkomailla hieman jännittää mennä kun ei tiedä onko paikka hyvä vai not, ja että saako itsensä täysin ymmärretyksi. Saksassa aikoinaan varsinkin oli hauska sanakirjan kans yrittää selventää että mitäs tänään laitettais, täällä on toki paljon helpompaa:)

Lopputulos!
Pohjalla oma väri, liukuvärjäyksenä hieman vaaleampia raitoja :)

Luonnonvalossa. Ei liian blondi, mut just sen verran että on hauskempaa;)


Tämmöset lähti messiin, tukat pöyhkeeks!


Kyllä piristi niin ilmettä kuin mieltäkin, suosittelen kyllä näitä "naisten hömpötyksiä" päästä varpaisiin asti, tulee hyvä fiilis! Leppoista sunnuntainjatkoa, täällä alkaa olla jo aika levittää kultakutrit tyynylle ja uneksia itsensä uuteen viikkoon.

-Mari

4 kommenttia:

  1. Hei wau! Mäkin löysin tosi hyvän kampaajan onnekseni täältä, toisella yrittämällä! Halpaahan ei ole tämä lysti täällä, mutta kyllä tukan pitää olla kunnossa ;)

    VastaaPoista