perjantai 1. maaliskuuta 2013

Wherever You Go, I Will Follow

Eilen se muhun iski, kesä alkaa olla ohi. Siivosin Veikan vaatekaapista pieneksi jääneitä vaatteita ja huomasin että sopivista shortseista on uupelo. Noh eikun kaupoille, mut himskatti siellähän myytiinkin vaan pipoja ja kaulaliinoja! Whaat?? Järkytys ja shokki! Viime vuonna maaliskuu oli vielä ihan kesää, vasta huhtikuussa ei tarennut enää pelkällä mekolla. Tämän päivän sade, tuuli ja alle 20 asteen lämpötila toimivat ehdottomina todistajina tälle surulliselle tosiasialle ja oli pakko kaivaa villasukat shortsien kaveriksi. Aloin sitten miettimään, että millos meillä on seuraavan kerran taas kesä jos vasta syksyllä palataan Suomeen. No kesällä 2014, puolentoista vuoden päästä tästä. Apuaaa... lounaalla puhuin Hemmolle voitaisko aikaistaa paluuta mut ehdotus ei ottanut suurempaa tuulta purjeisiin. Niimpä kummasti motivoiduin tekemään meille reissukalenteria ihan A4:selle hahmottelemalla jäljellä olevat kuukaudet, viikot ja käytävät paikat. Kuudelle kuukaudelle tuli hahmoteltua viisi lentämällä tehtävää kaukomatkaa ja ainakin kolme pienempää viikonloppureissua autoillen. Lähtiköhän tää vähän lapasesta? 

Tämä tässä....sai mut unelmoimaan...
tästä! JOOO!! Miss Kesäkuu, Vanuatu.
Ja tästä! Veikka pitää vaan liimata kellukkeisiin kiinni loman ajaksi;)

Mut siis joo, ens viikonloppuna mennään Canberraan, sit tässä kuussa olis listalla vielä Uusi-Seelanti! Ens kuussa Gold Coastille ja kotisuomeen(!!), ja siellä vierähtääkin sitten monta viikkoa. Kesäkuussa tuonne Vanuatulle taikka Fidjille (pääkriteerinä vihreä vesi ja valkoinen hiekka) ja paluumatkalla on pakko päästä vielä Balille ja Thaimaaseen lämmittelemään. Miltä kuulostaa, ehitäänkö me varmasti nähä kaikki? Ja pärjätäänkö me sitten näillä auringoilla se piiitkä talvi ennen sitä lyhyttä kesää? Paniikki on päällä, kuten huomaatte;)

Energistä perjantaita ja rentouttavaa viikonloppua!

-Mari the Matkavastaava


5 kommenttia:

  1. hahaha Mari :D oot vähän innostunu! mut jos mietitää että ku lähitte sinne teille tuli kesä keskelle talvea, että sehän ois nyt sitte ihan reilua ;)

    ei vaan mahtavaahan se ois jos pääsisitte näkee paikkoja ku ootte siellä niin "Lähelläkin" !

    VastaaPoista
  2. Niin tiedän! Joo ja kun täytyy yrittää vuoden reissut tehdäkin puolessa vuodessa niin kiirehän se tullee:P No, no worries.. :)

    VastaaPoista
  3. Iiihania lomasuunnitelmia! Uusi-Seelanti on niin ehdottomasti nahtava. Menetteko pohjois-vai etela-saarelle (vai molempiin)? Itse tykkasin oikeastaan etela-saaresta enemman, ihan vain maisemien puolesta, mutta kylla pohjoisessakin on nahtavaa (muta-altaat, geysirit ja muut).

    Tanne sinun blogiinhan jaa muuten ihan koukkuun ;-) Tuntuu jotenkin niin eksoottiselta lukea sinun seikkailuista. Ehka nama maisemat on jotenkin tulleet itselle niin tutuiksi vuosien aikana, etta on tosi kiva kokea niita vahan 'tuoreemmin' silmin :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih tosi hauska kuulla! :) Vaikka luulis tosiaan että nämä on sulle jo niin tuttua kauraa et haukotuttaa:D

      Joo tuo Uusi-Seelanti on meillekin ollut ihan MUST mutta tuottanut hieman päänvaivaa, kun kaikkia ei vain ehdi näkemään pitkän viikonlopun aikana. Ollaan päätymässä pohjois-saaren tutkailuun, lennetään Aucklandiin, josta ajellaan Roturuaan ihmettelemään just noita geysirejä ym. Kaikki kyllä kehuu sitä eteläsaarta että se on kauniimpi mut mut.. häätyy vielä pohtia ja voit antaa lisävinkkejä kun nähdään :)

      Poista
    2. Juu jutellaan lisaa perjantaina. Kylla siella pohjoisessakin riittavaa nahtavaa :-)

      Poista