keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Hello Sunshine!

Tänään meitä hellittiin upealla päivällä! Pilvetön taivas, lämpöä melkein +30 astetta. Ihanaa! Kesä todellakin tulee! Aamupalan jälkeen pakattiin Veikan kanssa kamat kassiin ja käveltiin rannalle. Kaikki vastaantulijat ihmisetkin hymyilivät. Ah. Olenko mie vaan lomalla vai onko tää tosiaan mun elämää?? En malta taas odottaa, että mun perhe pääsee tänne jouluna nauttimaan tästä ihanuudesta meidän kanssa. Ja ens viikollahan tulee ystäväni perheineen meille viikoksi, jei! Niin mahtavaa kun ihmiset järkkäävät ja lähtevät, vaikka tämä maa onki niiiiin kaukana sieltäpäin palloa katsottuna. En usko, että kukaan on koskaan katunut tänne tulemista, päinvastoin, sydän jää varmasti kaipaamaan takaisin mitä kauemmin täällä saa olla.

Ulko-ovelta näytti tältä! Okei, viesti selvä, rannalle!

Siellä se meri siintääkin jo. Meiltä on siis n. 500 m Maroubran rannalle.

Liskokin oli menossa niin vikkelästi kohti rantaa, hyvä että ehdin kuvan näpsäistä.

Here we are!

:)

Pikku-pojilla on tuo universaali yhteys :)

Happy feet!

Safety first.

Loving the simplicity.

Pientä välipalaa.

Mari LOVES Mango! Menee hedelmänä, mehuna, pirtelöissä, sorbetissa, suihkusaippuassa, kuorintavoiteessa.. missäs vielä?!

Kyllä näissä maisemissa sielu lepää ja voi hyvin! 

Hemmo pääsi myös nauttimaan auringosta lounaan ajan ja toi meidät sitten kotiin päikkäreille. Sisään tulessa huomasin kyllä, että en ole lomalla, kun kukaan ei ollut käynyt sillä välin siivoamassa sotkujamme;) Noh, sehän oliskin ollut jo ihan liikaa:D

Hiekkaisia terveisiä, sitä meinaan löytyy tätä nykyä joka paikasta! :P

<3 Mari

2 kommenttia: