keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Dream it, Wish it, Do it.

Pientä tilannepäivitystä tänne blogin puolellekin. Jos muistatte niin haikailin meidän lomalta paluun jälkeen töihin menosta ja puoliksi vitsillä heitin, että olisiko siellä hoitajaa Veikalle. Noh, siinähän kävi sitten niin, että sain heti yhteydenoton eräältä rovaniemeläistytöltä, joka haluaisi kyseisen homman ja olisi nyt sitten intopiukeena tulossa meille hoitamaan Veikkaa. Kauhean pähkäilyn kourissa kuin tilauksesta silmiini osui osa-aikainen, kuin minulle tähän tilanteeseen tehty työ. Tein CV:n, kirjoitin saatekirjeen, lähetin hakemuksen ja Voilà! Sain kutsun haastatteluun! Voitteko uskoa?! Mie en!

Jouduin siitä sitten jakkupukuostoksille ja kotiäidille kauhean jännittävään tilanteeseen pitkästä aikaa. Ensi viikolla selviää, pääsenkö toiseen haastatteluun ja saanko paikan. Uskon että saan, mutta ei haittaa vaikka ei nyt heti tärppäisikään. Uskon tällä hetkellä (ja toivottavasti jatkossakin) vahvasti kohtaloon, tarkoitukseen, omien unelmien tavoitteluun, intuitioon ja omien ajatusten voimaan. Jos joku päätös tai asia on oikea, niin se kyllä järjestyy ja tapahtuu omalla tavallaan ja painollaan suhteellisen helposti.
What a peace of mind!

Niin totta, niin totta.
Kotiäiti ujuttautui kynähameeseen ja korkokenkiin, kivaa vaihtelua!

Nähtäväksi jää, kuinka tarina jatkuu. Saanko tämän työn (tai jonku muun), tuleeko meille "uusi perheenjäsen" vai jatkuuko kaikki ennallansa. En tiedä, mutta fiilis ei vois oikeastaan olla parempi. Kaikki on elämässä mahdollista, rohkeasti vain ottamaan se ensimmäinen askel ja toteuttamaan niitä unelmia. Mikä ihana mahdollisuus tämä elämä onkaan!

Lämpimin (+28) terveisin,

Hyvän mielen lähettiläs
Mari

4 kommenttia:

  1. Vautsi Mari mikä look. Ainakaan ei ole visuaalisesta uskottavuudesta kiinni! Asioilla on tapana järjestyä ja useimmin vielä parhain päin. Terveiset sinne helteisiin!

    VastaaPoista
  2. Näytät upeelta, muista kertoa kuinka duunin kanssa kävi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thanks! En saanut työtä, mut ei se mittään, tuleehan kesä! ;D

      Poista