perjantai 18. toukokuuta 2012

Make Me Beautiful

Kyllä on poika tarkkaan kattonu mun aamutoimia, sen verran taitavat ja tietävät oli meikkausotteet tänä aamuna kun yhdessä vähän meikkailtiin. Veikan "smoky eyes"-päivämeikkiin kuului mm. ripsien taivutus, eye linerin laitto poskeen sekä poskipunan reilu tupsuttelu. Kyllä isi on ylpeä pojastaan, joka tietää varmasti enemmän meikkauksesta kuin isi itse. Noo eikai tästä vielä tarvii huolestua..? ;)

Viikko hurahti taas älyttömän nopsaan ja ens viikon sunnuntaina saadaan mun perhe kylään, can not wait! En kyllä vielä edes usko et ne on tulossa mut kait ne on! Viiteen kuukauteen ei olla nähty, apua... Mut IHANAA, ihanaa saada näyttää niille kaikki mestat ja tietysti Veikan uudet kuviot. Ollaan kovasti harjoiteltu sanomaan Pappa, Mummi (tai Muumi) sekä Nunnu (eli Ninnu). Tulkaa jo!

Muuten tämä elämä on ihanasti rauhoittunut kaiken alkusäädön (ja alkuhuuman) jälkeen. Ja pikkuhiljaa sitä on alkanut tajuamaan, että täällä sitä nyt ollaan sitten, kuitenkin aika kaukana sieltä kotoa. Varsinaista Suomi-ikävää ei ole, mutta tällä hetkellä tuntuu, että kait me tässä kahdessa vuodessa (josta on jo kohta neljäsosa mennyt!) saamme varmasti tästä kokemuksesta "kaiken irti", ja voimme palata hyvillä mielin Suomeen. Ehkä. Tai sitten jonnekin muualle jos niin käy. Mutta eihän tästä elämästä koskaan tiedä, tai niinku Hemmo sano kun kerran löysin yhden kuolleen torakan vessasta ja kysyin että mistä hitosta niitä tulee että: "Tuntemattomat ovat torakan tiet!"... niimpäniin, sama taitaa päteä joskus myös meihin ihmisiin;)

Ollaan alotettu Veikan kanssa meikkauksen lisäksi myös Child´s Play-leikkikoulu, "Confidence Through Physical Activity". Käydään siellä kerran viikossa, ja Veikka pääsee siellä tanssimaan ja harjoittelemaan erilaisia motorisia taitoja. Välillä musta kyllä tuntuu, että se on vähän niinku ihmisagilityä, kun mennään sellaista temppurataa pitkin, mut on se ihan hyödyllistäkin ja pääasia et Veikka tykkää. Liityin myös "Sydneyn Mammat"-ryhmään, jossa on suomalaisia äitejä ja heidän kanssa treffaillaan kerran viikossa. Hauskaa päästä tutustumaan muihin äiteihin ja kuulla heidän kokemuksia täällä elämisestä ja olemisesta. Vieläkun sais tuon kadonneen treenimotivaation jostain kaivettua, niin oisin superhappy tähän meidän arkeen. Se tais hukkua muutossa, tai sit se meni jossain laatikossa varastoon, hmmm....

Alla kuvasarja kuinka teet onnistuneen päivämeikin a la Veikka!

Photobucket
     Aloita piirtämällä musta suttu vasempaan poskeen.. Photobucket
     Kaarra ripset asiaan kuuluvalla ilmeellä. Jos tekee tiukkaa, voi toisessa kädessä puristaa meikkisientä. Photobucket
     Ota reilusti poskipunaa isolla sudilla.. Photobucket
    Ja sudi se poskeen! Photobucket
    Ota "peili-ilme" ja tarkista tarvitseeko jotain lisätä! Photobucket
     Valmis "smoky eyes" eli utuiset silmät-meikki, mitä tykkäätte? :D

 Hauskaa viikonloppua ja pilkettä niihin silmäkulmiin!;)

 -Mari

3 kommenttia:

  1. APUA!! EN KESTÄ MITEN IHANA???? itku melkee pääs <3<3

    VastaaPoista
  2. :D ei tuu tylsää päivää tän pikkumiehen kans!

    VastaaPoista
  3. täytyypä koittaa tota meikkiä, melko söpöltä näyttää!

    VastaaPoista