sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Bike Business!

Eli pyörähommissa hurahti tämä viikonloppu! Ostettiin mulle ja Veikalle uudet pyörät ja kypärät sekä Veikalle istuin mun pyörään. Ja ai että olikin mukava huristella pitkin "rantabulevardia" auringon paistaessa ja meren pauhatessa rantaan, ihan huisin kivaa! Veikka istua törötti niin hiljaa takana, että melkein hetkeksi unohdin sen olemmassaolon ja tunsin olevani täysin vapaa ja vastuuton siitä pienestä ihmisestä:D Kunnes tuli ylämäki ja tuo 14 kilon pieni lisäpaino takanani muistutti olemassaolostaan maitohapon muodossa reisissäni... Mut hei, niin siistiä, päästään niin paljon sukkelammin puistoihin ym. paikkoihin, olinki jo kyllästyny tohon pukkimiseen! YES!!

Photobucket
     Maailman paras kyytiläinen Photobucket Veikalle hommattiin kirkkaanvihreä juoksupyörä, eli pyörä ilman polkimia. Ja sillä se on menny tänään sit monta tuntia, pihalla, terdellä ja sisällä. Ja hienostihan se sujuu! Välillä pitää pysähtyä soittamaan kelloa, tai vilkutamaan mulle olkansa yli "Baaaa!" Sniif, siinä se äitin vauva nyt menee... :')
Photobucket
     Mitens tää vehje kääntyy.. Photobucket
     Isi tarkkailee harjoituksia..
PhotobucketPhotobucket Photobucket Photobucket Iltapalaksi grillailtiin tänään kengurua! Oli hyvää, hieman riistainen maku ehkäpä, mutta hyvää. Tarjotaan vieraille vastaisuudessa:) Sitä sitten huomenaamuna heti sulattelemaan salille, jonne otettiin Tiinan kanssa viikon kokeilupassit, whuup whuup! Ja milläpä muulla paikalle kuin reippaasti pyörällä polkasemalla! Tässähän saattaa vaikka päästä kesäkuntoon ihan huomaamattaan;) Photobucket Ei lisättävää..:)

Paitsi öitä!!

<3 Mari

4 kommenttia:

  1. APUA! mie en kestä miten sulonen ja iso Veikka on jo, se ei saa enää kasvaa <3

    Hyvältä näyttää molempien uudet pyörät ja vermeet, mieki tarvisin kypärän vakuuttaan pääkoppani!

    Mihin kesäkuntoon sun pitää päästä ku siellähän alkaa kyylmä talvi ;) ja sitä paitsi ihan sutjakassa kunnossa näytät olevan.

    PUSUT HAAGASTA!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D se kasvaa kuule joka päivä niin et kohina käy!
      Siis SUOMEN kesäkuntoon tietty, rankaks menee kun pitää 2 kertaa vuodessa nykyään päästä kesäkuntoon ;D

      Lots of Kisses!!

      Poista
  2. Vitsit, mä oon kans miettinyt, että laittaisin tuollaisen potkuttelypyörän fannille... meillähän oli tietysti pikkuinen oikeakin pyörä viltsun ja iitun perintöä, mutta olivat sitten ystävällisesti jättäneet sen tuossa pari viikkoa sitten auton taakse enkä huomannut sitä, niin peruutin päälle. Vääntyi tietysti niin, ettei sitä voi enää käyttää. Nyt sit tarvii Fanni uuden, ja mietin että jos nyt ensin laittais tuollaisen...
    Kiva on ollut lukea sun blogia ja seurata teidän kotiutumista. Onhan se melkoinen muutos... ihana olisi joskus tulla kyläileenkin. =) Tuuttekos te milloin tänne päin seuraavan kerran?

    Henna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin sanovat että on sitten helpompi oppia ajamaan pyörälläkin kun tuollaisella harjoittelee, tiiä sit! Mut suosittelen!

      Aina on kiva kuulla että tätä lukee joku muukin ku meidän äiti:) Onhan tää ollut melkoista muutosta, mut eiköhän tämä elämä ala pikkuhiljaa asettumaan uomiinsa täälläkin, tervetuloa vaan käymään!! Me tullaan heinäkuun lopussa Jyväskylään, sormet ristiin jos tällä kerralla ehdittäs nähdä! :)

      Poista