maanantai 30. tammikuuta 2012

Mukavaa Menoa Manlyllä

Viikonloppu on taas lusittu ja uusi viikko on alkanut kevyellä +30 asteen helteellä, että täällä kyllä tarkenee! En tiedä uskalletaanko tänään edes rannalle, ettei Veikan nassu pala. Eilen nimittäin vähän punoitti illalla, vaikka olin kyllä rasvannu:( Ainakin kuumin aika voitas pysytellä ihan suosiolla pois.. Itelle riittää hyvin SPF 30+ suojakerroin, mut auta armias jos unohtaa rasvata jonku kohdan niin se varmasti palaa. Eilen oltiin siis Manlyllä rannalla, joka on taas Sydneyn pohjoisimpia rantoja ja Bondin jälkeen toiseksi kuuluisin. Oikein leppoista surffimeininkiä oli sielläkin ja ISOT aallot! Hemmon piti mennä surffaan mut pupu meni pöksyyn ja homma siirty ens viikonlopun agendaan;) Veikka ei pelkää aaltoja kyllä yhtään, suoraan syöksyis vaan sekaan ja syvemmälle vaan! Saa nähä millanen vesipeto siitä kehkeytyy näiden parin vuoden aikana:)

Photobucket
Manly Beach

Photobucket
Noi keltaset on niitä hengenpelastajia!

Photobucket
Tommoset pilvet jos ois Rollossa niin ei ois mitään asiaa rannalle..

Photobucket
Välipalaksi on hyvä syödä melonia uudessa rantapyyhkeessä.

Photobucket
Mums!

Photobucket

Lauantaina käytiin katsomassa yks ihan ok rivitaloasunto, kolme makkaria yläkerrassa ja avoin keittiö ja olkkari alhaalla, ihan jees mut odotan taas sitä "tämä se on"-tunnetta eli kaikin puolin täydellistä asuntoa. Saas nähä löytyykö se jostain kivenkolosta vai pitääkö tosiaan alkaa tinkimään jostain... we will see!

Lauantaina käytiin myös shoppailemassa taas (vaan kaikkea tarpeellista!) ja Ikeassa syömässä lihapullia sekä hakemassa ikuinen trauma umpivessoista. Jäätiin nimittäin Veikan kanssa lukkojen taa hoitohuoneen vessaan, kun se kahva läsähti siihen lattialle tuhannen peen päreiksi! Hieman iski ahtaanpaikan paniikki ja ahdistus kun huoneessa ei ollut muita ja laukkukin puhelimineen jäi sopivasti ulkopuolelle... No aikani siinä huudeltuani, koputeltuani ja yrittäessäni "korjata" kahvaa, joku nainen tuli ja haki apua.. Hyi mikä tunne, ei kiva!:(

Photobucket
Veikan uus lempilelu Iikkeasta.

Photobucket
Veikka on tullut isäänsä, paljon puhetta mutta vähän asiaa...;) Ihania silti molemmat!

Tällä viikolla olis tarkoitus aloittaa kuntoilu (niin KUNTOILU, mitä se onkaan??) kun tuli ostettua nuo uudet Niken juoksulenkkaritki! Täytyy vaan ladata iPodiin uutta hyvää juoksumusaa ja lähteä! Bikinit on armottomat ja surffikuntoon on päästävä!!;) Hemmokin menee keskiviikkona ekaa kertaa paikalliseen säbäporukkaan pelaamaan, saa nähä kuin duden käy:)

No mut nyt ulos aurinkoon, palataan!
<3 Mari

P.S. Tänään ois Irja-mummin nimipäivä. <3 .

3 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Voi juku mun on kyllä nyt niin ikävä teitä ja etenkin tuota poikaa, joka ottaa kädestä kiinni ja kuljettaa kaikkialle. australiaankin veis jos antais käden. <3 Te näytätte olevan niin kaukana vaikka kuulostaa siltä, että oisitte ihan tässä. Voi Mari ja pojat, mukavaa oloa. Halipus!

      Poista
    2. Minusta tuntuu ettei olla yhtään niin kaukana tän blogin takia, kun pääsee jakamaan juttuja ja kun kuulee että tet ihanat luettekin tätä vielä:) Ja sit kun on vielä skypet ja muut niin melkein enempihän sitä on nyt kaikkien kans yhteyksissä entäkö jos ois vaan suomessa! Nyt ainakin ollaan viihdytty tosi hyvin, toivottavasti jatkossakin! Tripla jaksamista sinne arjen pyöritykseen, mulla on vaan toi yks mut samallahan ne kaks muuta siinä menee vai häh??;)hahaah oot mun idoli, hali!! <3

      Poista