perjantai 22. maaliskuuta 2013

Just Another Friday

Vitsit nää viikot menee kuin sormia napsauttamalla, taas on perjantai ja viikonloppu edessä! Tähän viikkoon on mahtunut joogaa, leikkitreffejä ja -puistoilua, pitkään nukkumista, shoppailua, uimista ja bonuksena päälle kotitöitä ja perusmenoa of course. Tänään päivällä tapasin mun uutta ystävää Mariaa (myös lapintyttöjä!) Centennial Parkissa kahvikupposen ja Veikan perässäjuoksemisen merkeissä. Ilma oli tukahduttavan kuuma, kunnes klo viiden sade puhdisti vähän ilmaa. Ihana lämpö jatkui kuitenkin pitkälle iltaan asti, jonka ansiosta perusperjantain surffikatsomossakin oli erittäin miellyttävää ja ihanaa istuskella ja yrittää kiikaroida missä ne tutut aallonharjan ratsastajat painavat menemään. Huomenna onkin Hemmon säbäjoukkueella semifinals ja sunnuntaiksi koitetaan keksiä joku pienenpieni reissu. Oikein mukava viikko, no complaints what so ever!

Hakemassa Hemmoa töistä.

Veikka ihmettelee sadetta.

Näyttää kylmältä mutta ei ole. Paitsi vesi kuulemma.


Maailman parhaimmalla hiekkalaatikolla.

Mie tuun niin ikävöimään tätä.

Mun surffi-idoli Leena.

"Haju" ja Veikka.
Just beautiful. 

Omenakauraherkkua, lasi kylmää valkkaria and just relaxing... 
Ihanaa viikonloppua!!
-Mari


2 kommenttia:

  1. Hei oli tosi kiva nahda teita eilen! Sateet ei yltaneet meille asti ja ukkonenkin tais jyrahtaa vain kerran. Nahdaan taas ja kivaa viikonloppua! Niin ja jos et jo ehtinyt tsekkaan, niin http://www.eastershow.com.au/ :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti joo miepä tutkailen! Sade oli täälläkin vain kuuro, ihanaa että tämä kesä jatkuu ainakin vielä toistaiseksi! Nauttikaahan tekin! :)

      Poista