maanantai 24. kesäkuuta 2013

Making Friends With Melbourne

Äläpä huoli asiat alkaa selkiintyä! Nyt kun paikka X sai kasvot ja päivämäärät alkaa olla selvillä, voi diapameja jättää vähemmälle, unohtaa "Läsnäolon Voiman" ja naurahdella taas vapautuneemmin ;) Meidän Melbournen viikonloppu oli todella hyödyllinen, saatiin pohdittua parasta mahdollista kompromissiratkaisua asuinpaikan suhteen ja nähtiin paljon pikkukyliä sekä mahdollisia tulevia asuinalueita. Hemmo esitteli meille Maryvalen paperi- ja sellutehtaan, joka sijaitsee siis n. 150 km Melbournen keskustasta itään ja jossa Hemmo tulee siis tekemään niitä insinööritöitään seuraavat tulevat kuukaudet. Tehtaan sijainnin vuoksi pähkäiltiin missä olisi mukava asua suhteellisen lähellä kaupunkia, muttei kuitenkaan liian kaukana Hemmon töistä ja ollaankin päätymässä Pakenham nimiseen asuinalueeseen, joka on n. 50 km Melbournesta. Kivoja (ja isoja, tervetuloa vaan) asuntoja tuntuu olevan mukavasti saatavilla ja vieläpä erittäin huokeaan hintaan verrattuna Sydneyn hirmuvuokriin joten olo on hyvinkin toiveikas. Omat tavarat meillä lähtee täältä suoraan kohti Suomea, joten joudutaan vuokramaan tarvittavat mööbelit uuteen/väliaikaiseen kotiin. Tiiä sit onko ne kuin viktoorianaikaiset vai kuuminta hottia iikkeaa ;)

Sunnuntaina sain nauttia päivänkakkarana olosta ja ihanaa olikin. Ajeltiin rannikkoa pitkin, pysähdeltiin ihailemaan maisemia, käveleskelemään ja tietty syömään ja juomaan. Melbourne näytti parastaan, sää oli upea vaikkakin hieman viileä, ja kentälle ajaessa saatiin vielä nauttia upeasta auringonlaskusta sekä isosta juustokuusta pilvenpiirtäjien lomassa. Tuli ihana onnellinen olo, asiat järjestyy ja elämä jatkuu kolmen viikon päästä uusissa ympyröissä. Tietysti on haikeaa lähteä täältä, mutta uskon että ne tärkeimmät tänne jäävät tulevat ennemmin tai myöhemmin meidän perässä ainakin kohti Eurooppaa ellei Suomeen saakka :)
En ollut kovin aktiivinen turisti, mutta tässä muutamia kuvia sunnuntailta...





Brigton Beachin värikkäät pikkumökit.

Olipa kiva täyttää taas 21 ;)





Tää oli jotenki symppis!
Oliko se Bayside 58 A, B vai C se meidän uus koti?

Vanheneminen maistuu pirskahtelevalle ;)

Have a great week my friends! :)

-Mari


4 kommenttia:

  1. Hienoja kuvia! Mie otan tuon B:n ;) PUS <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tackar! Harmi ettei tullu "oikee" kamera mukaan, mut ehtiihän tuota vielä. Joo sulle B! Absolutely ;) <3

      Poista
  2. Kiva kuulla, etta suunnitelmat on selkeytyneet. Onhan se uusi kokemus taas paasta asumaan Victoriassakin :-) Toivottavasti ehditaan nakemaan viela ennen kuin lahdette!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin aivan, ja ihan asuttava paikka näytti olevan :) Nähdäänpä!

      Poista