keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Walking bucket and other fun stuff

Tunnelin päässä näkyy nyt hyvin kirkasta valoa, niin kirkasta että pitää oikein silmiä siristää! Hemmo tuli eilen kotiin ja mentiin hetimiten pikapikaa allekirjoittamaan vuokrasopimusta ja hakemaan avaimet uuteen kotiin. Ja ai että kuin kiva se oli vieläkin, kyllä kannatti odottaa ja etsiä, se on juuri sitä mitä alun perin oltiinkin hakemassa. Nyt vaan ostamaan jääkaappi-pakastinta, ne kun täällä viedään mukana. Ei sentäs koko keittiötä niinku Saksassa! :P Maanantaina päästään sitten kunnolla muuttamaan kun meidän tavarat tuodaan, ja ehkäpä silloin jo yöksikin uuteen kotiin ja OMAAN SÄNKYYN, ahh kuin ihanaa! Sit vaan sisustamaan ja tupareita suunnittelemaan :)

Fotoja!

Photobucket
Kävelevä ämpäri

Photobucket
Ai eikö Veikkahan se oliki!

Photobucket
Veikka ja Baijerilainen tuliaisjellona nahkahousuissaan

Photobucket
Onnelliset ihailee isin uutta lautaa

Photobucket
Coolina autossa, Lassi taas menossa mukana :)

Photobucket
Veikkapieni ihmettelee uutta kotia <3 Photobucket
Mi casa. Sisäkuvia saatte sitten kun sisustussitruunat on kohillaan ja muuttolaatikot poltettu;)

Tämä viikko on muuten hyvin jännä vauvaviikko! Yksi pieni poika jo tulla tupsahti, ja kahta vielä odotellaan! Jännittävää ja ihanaa!

Terkkujaa!!

Mari & co.

6 kommenttia:

  1. Wau! Hulppeen kokoselle näyttää uusi koti!.. Niitä sitruunaisia sisustuskuvia odotellaan täällä kieli pitkällä :)

    VastaaPoista
  2. :) Ei se nyt liian isokaan ole, just passeli meille ja vierasvaraakin löytyy! Koitan saada tavarat tungettua piiloon mahd. pian kuvaussessiota varten;) Joitain hankintoja on kyllä ihan pakko tehdä, kuten aina muuton yhteydessä;) jee!!

    VastaaPoista
  3. Ihania kuvia, veikka niiin super sulonen. Kiva kattoa näitä kuvia mutta samalla tulee aina haikea mieli. Hemmo näyttää kuvassa hoikistuneelta ja uus koti hulppealta! Kyllä teillä pyyhkii hyvin!!

    VastaaPoista
  4. Thanks babe, hyvin pyyhkii ja kohta vielä paremmin:) Hemmoa on vissiin surffaus jo laihduttanu, pitää munki aloittaa kiireen vilkkaa;) haleja!

    VastaaPoista
  5. Vauvalehden sivuilta bongattu vinkkivinkkinen sinulle! Voisin kuvitella et sussa olis ainesta (tossa kyllä puhutaan vauvasta, mutta luulenpa ettei tuolla niin väliä :)

    "Odotatko vauvaa ulkomailla tai asutko vauvasi kanssa muualla kuin Suomessa? Haluatko kirjoittaa kokemuksestasi? Miten raskauttasi seurataan? Miten paikalliset suhtautuvat raskaana olevaan tai vastasyntyneeseen? Raportoi meille faktat ja fiilikset. Jutuista ja kuvasta maksetaan pieni palkkio. Lähetä lyhyt näyte kirjoitustyylistäsi , otsikkokenttään "Maailmalla".

    VastaaPoista
  6. Jahas! Kiitos tästä, katotaan jos innostun, nyt ollaan keskellä muuttorumbaa et puuhaa riittää:P Miepä mietin! :)

    VastaaPoista