maanantai 29. lokakuuta 2012

Up, Out and Going!

Viikonloppu se mennä vilahti taas! Oli toimintaa surffista ja zumbaan, sinne tänne ja takaisin. Nyt onkin ihana ottaa hetki vähän iisimmin tässä kotosalla, ainakin tää päivä! Surffi meni paremmin tällä kertaa, keli oli parempi (joskin silti erittäin raskas), ope huippu ja fiilis kaikin puolin kivempi. Pääsin muutaman kerran jopa niin kauaksi aikaa laudan päälle seisomaan, että ehdin jo miettiä mitäs täällä sitten tehdäänkään. Ehkä se selviää ens kerralla;) 

Sunnuntaina tuossa meidän läheisellä rannalla oli "Oktoberfest" ja Maroubra FunRun-tapahtuma. Olin messissä mukana jakamassa Zumba-rakkautta, muutaman muun meidän tunnilla käyvän zumbaharrastajan kanssa. Oli hauskaa ja hikistä!! :P Veikka pääsi festeillä ekaa kertaa ratsastamaan ponilla :)

Pojilla oli taas hiekkahommia.
Tämäntyyppistä yritystä se edelleen pääasiassa oli.
Osaispa surffata yhtä helposti kuin lokki lentää.

No osaan mie ainaki tätä!
HEY!

Mukana myös pöllö!

Jännittävä karvainen kyyti nimeltään Spirit. 
Äiti varmistaa...
Lopussa uskalsin jo hymyillä!
 
Sinne Suomeen on tullut kuulemma jo talvi! Meiltä se taitaa jäädä tänä vuonna ihan välistä, hassua. Ens vuonna jos tullaan keskellä talvea/keväällä takaisin, voi Veikka olla hieman ihmeissään valkoisesta töhnästä. Pukekaahan te lämmintä päälle, mie tungen kohta farkut ym. pitkät vaatteet kaapin perimmäiseen nurkkaan ja kuljen seuraavat viisi kuukautta flipflopeilla. Ilmotelkaa jos pitää lähettää lisää Uggeja! ;)

<3 Mari


5 kommenttia:

  1. apua miten ihana <3 !!ja hyvältä näyttää zumba muuvit ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :P tänään on mentävä taas, viikonloppuherkuttelu jotensakin jatkui vielä tänään.. :D

      Poista
  2. Hei Zumbamama! Miulle ja muksuille uggeja!!! Jooo!!! Voisitko oikesti lähettää? =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nooo kuinkahan iso paketti niistä tulis? :D Jos maltatte odottaa ens talveen, niin muuttokuormassa ainakin tulis :)

      Poista
    2. No mulle yhet ja tytöille yhet? Viltsu ei välttis tarivs/haluis. =) Ens talvena sit kato jo uudet kun lapsilla taas jalat kasvaneet. =)

      Poista