tiistai 9. lokakuuta 2012

Loving It

Odottelen tässä jännittynein mielin yhteydenottoa sieltä työpaikasta ja pohdiskelen aikani kuluksi taas tätä meidän elämäntilannetta. Tunteiden vuoristoradalla ollaan jo pitemmän aikaa oltu siellä korkealla yläsuoralla, toisin sanoen viihdytty täällä ihan älyttömän hyvin. Niin hyvin, että tuntuu ettei koskaan haluaisi palata takaisin Suomeen sillä tämä täällä olo vain paranee paranemistaan kun saa enemmän ystäviä, harrastuksia ja kaikenmaailman kivoja menoja. Ja kun enkkukin sujuu kohta kuin natiivilla;) Onneksi vielä ei ole päätösten aika ja voihan olla, että se päätös tehdään täysin meidän puolestakin jos Hemmo tekee työnsä niin tehokkaasti, että niitä ei vain enää ole reilun vuoden päästä. Niin tai näin, jos palaamme Suomeen, toivon että pääsemme vielä johonkin yhtä mahtavaan paikkaan, nälkähän kasvaa syödessä you know! 

Äiti mitä me tehdään?
Lassi ainakin tahtoisi jäädä :P
Cronullan rantaa, joka jatkuu ja jatkuu kunnes loppuu.. niinku meidän täällä olo.
Kuin söpö pienelle tytölle! Voin ostaa tän vieraille varastoon ;) Elma, Louna, ketäs muita olikaan tulossa??
I love you too!

Tyyntä on taas ennen myrskyä, ei auta kuin malttaa ja odottaa kuin käy. Ja sit panna taas hörsseliksi suuntaan tai toiseen :)

Mukavaa viikkoa!

-Mari

2 kommenttia:

  1. Älä vielä murehdi ihanuuden loppua, nauti: puoli lasia jäljellä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No en mutta väkisinkin sitä tulee välillä mietittyä että jäädäänkö vai lähdetäänkö! Ja musta on hyvä arvostaa tätä täällä olemista jo nyt, eikä sitten vasta koti-suomessa miettiä että oli siellä kyllä ihanaa.. :D

      Poista