tiistai 13. marraskuuta 2012

Father´s Day @ Royal Botanic Gardens

Isänpäivänä, ihanan aurinkoisen herkkuaamupalan, kakun, kortin ym. perusjutskien jälkeen, lähdettiin käymään Royal Botanic Gardensissa. Miehän olen siellä jo muutamaan otteeseen pyöriny, mutta Hemmolle kerta oli ensimmäinen. Kierrettiin rauhassa koko puisto ja ah miten upeat värit siellä olikaan nyt, vihreimmät puut ikinä ja niin kaunista auringon paistaessa. Täällähän vietettiin isänpäivää oikeasti jo joku aika sitten, mutta mulle se tuli niin puskista, että oli kätevää "siirtää" se oikeaan ajankohtaan. Äitienpäivää täällä vietetään samana päivänä kuin Suomessa, että Hemmon on parasta olla hereillä... Tai siis Veikkahan näistä kaikista järjestelyistä on vastuussa;)


Circular Quay.
Tiluksia tarkastamassa parlamenttitalon puutarhassa.
Linnanneito, puutarhatonttu, mikälie!
Kaunista!
Tämä violetti puu kukkii nyt mahtavasti joka paikassa, UPEA!

Mitäs me pojat!



Leijona nähtiin mutta lepakoita ei. Paitsi että viime viikolla nähtiin yks iso roikkumassa sähkölinjasta Maroubrassa.

Veikka oli unohtanut isänpäivän kunniaksi kaikki käytöstavat ja veti tällä tyylillä koko päivän. Puuh. Äiti toivoo pukilta "nallereppua" viiden metrin flexillä.. ;)
Veikan performanssiesitys kävelykadulla sai ihmiset hymyilemään. Olis varmaan pitäny heitää lippis maahan jätskirahan saamiseksi.

Puutarhailun jälkeen käveltiin keskustaan syömään ja pistäydyttiin Billabongilla ja Rip Curlilla. Mukaan tarttui uusi rantakassi ja aurinkohattu. Niitä tarvitaan! Siitä jatkettiin sitten Darling Harbouriin ja käytiin lopuksi vielä pienellä lautta-ajelulla sisämaassa päin. Oikein oli mukava päivä, harvemmin saa isänpäivää näin lämpimissä olosuhteissa viettää :)

Mukavaa viikon jatkoa everybody!

-Mari

5 kommenttia:

  1. Voi että miten kaunista siellä on!! :O

    VastaaPoista
  2. Hei mäkin haluan tollasia animaatioita sivuilleni! miten niitä tehdään? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie teen semmosella ohjelmalla kuin PhotoScape, netistä löytyy! Niitä sanotaan GIF animaatioiksi. Very Easy! :) Ainut että kuvien laatu kyllä kärsii noissa gifeissä aika paljonkin.

      Poista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista