perjantai 21. syyskuuta 2012

Finding Nemo and Bruce @ Sydney Sealife Aquarium

Tänään vietettiin kiva päivä Sydney Aquariumissa ystäväni Leenan ja Veikan kanssa. Jos on monennäköistä ja -mallista kulkijaa täällä maan päällä, niin on kyllä pinnan allakin! Uskomattomia värejä ja muotoja eri otuksilla, miten voikin joku pikkukala olla etupäästä violetti ja takapäästä kirkkaan keltainen, en tajua! Mutta kauniita oli ja ihanan rauhallinen tunnelma paikoitellen. Niitä kaloja kun olis voinu jäädä tuijjottelemaan pitemmäksikin aikaa, mutta Veikka piti huolen siitä, että pysyttiin skarppina ihan tässä maailmassa.

Mutta hui HAI mitkä hampaat nuilla meren pelottavilla uiskentelijoilla onkaan, ihan heti ei tee mieli mennä veteen, tarviin nimittäin hetken aikaa unohtaa sen näyn... Nuo hait oli vielä pieniä härkähaita, joiden puremasta tuskin vielä kuolee, mutta mutta....huih. Hauska paikka kokonaisuutena, suosittelen kyllä kaikille fisuista kiinnostuneille ja lapsiperheille, Veikka tykkäs tosi paljon jännästä tunnelmasta ja juoksennella reittiä eteenpäin, me perässä!

Pari kuvaa!


           No niin ekana se Nemo! On se siellä!
Pingua bongaamassa.




Meduusoja
Veikka sun takana on joku, joku juttu!

NO siinähän se Herra-Hai onkin, aussiksi kavereiden kesken Bruce;)
Tiukka tuijotuskilpailu!

Jos oon ihan hiljaa paikallani, se ei varmaan huomaa mua.

Nyt ois parasta livetä!
DI- DI -DI-DI... kaikki tietää tunnarin right?


Kukahan ei kuulu joukkoon buli-buli...

         Terkkuja moi!! Ja voin kertoo, että ei syöty mitään merestä tulevaa lounaaksi...:D

t. Mari & co.

lauantai 15. syyskuuta 2012

Manly in my Mind

Tää lauantaipäivä hurahti Manlyssä, Sydneyn pohjoisrannalla. Hemmo kävi surffaamassa ja me hengailtiin rantabulevardilla. Oli aurinkoista ja kovin tuulista, mutta silti innokkaimpia auringon ahmijoita oli jo rannalla. Hyrrr ei minusta vaan vielä ole bikinisilleni hytisemään, neule ja nahkis oli ihan passeli varustus vielä tänään:)

Surffin jälkeen lonkkaroitiin etsimään Leena ja Juhiz, jotka lepäili vähän matkan päässä biitsillä. Käytiin jätskillä ja ois voitu käydä vielä vähän kaupoissa, mutta 2-vee uhmis päätti toisin. Ollaan luopumassa myös tutista, niin ei muuta kuin autoa kohti ja kotiin. Lapselliset kyllä tietää tilanteen;) Kivan päivän kruunas sitten Hemmon taikomat hampparit, aij että! Mitäs kivaa huomenna keksittäis? :)


     Meillä oli aitiopaikat, molempiin suuntiin!


     Hemmo tulee merestä. Mieki muuten menen sinne kurssille jahka lämpenee. Pakko! Noi kaikki on niin  
     koukussa että tästä suuresta salaisuudesta pitää ottaa selvää!
     Mennään jo!

     The coolest kid in town.
     The dummiest dad in town.. eiku ei se käykkään:D
     Ensimmäiset lonkkariharjoitukset alkakoon...
     Going good!!

     Eyes-wide-shut-Grab!

      Me & my baby. Vaikkei se mikään vauva enää ookkaan, tiiän!

      Just loving it! :)

Leppoista lauantai-iltaa!

Loads of love,
Mari & Lonkkari-Dudet

maanantai 10. syyskuuta 2012

Blogiäidit Ruokkii

Punaisen ristin perinteinen Operaatio Nälkäpäivä järjestetään jälleen 13.-15.9.2012. Nälkäpäivä on SPR:n suurin vuosittainen keräys, jonka avulla kerätään varoja Punaisen ristin katastrofirahastoon. Varoilla autetaan sekä Suomessa että ulkomailla niitä, joilla on suurin hätä. Varoista vähintään 85 % käytetään suoraan avustuskohteen hyväksi. Lisää voit lukea Nälkäpäivän verkkosivuilta.
 

Sinut on haastettu mukaan kantamaan kortesi kekoon! Auttaminen on mahdollista ilman, että sinun tarvitsee edes nostaa takapuoltasi tietokonetuolilta. Voit osallistua Blogiäidit ruokkii -haasteeseen sinulle sopivalla tavalla. Osallistuminen on luonnollisesti täysin vapaaehtoista.

1. Lahjoita
Tee omavalintainen lahjoituksesi Blogiäidit ruokkii -keräyslippaaseen tästä linkistä: http://www.lahjoituslipas.fi/nalkapaiva/blogiaiditruokkii/lahjoita/.Virtuaalinen keräyslipas on SPR:n palvelu, jonka kautta lahjoitukset menevät turvallisesti suoraan SPR:n tilille. Tavoitteenamme on kerätä yhteensä 500€ lahjoitus Nälkäpäiväkeräykseen.

2. Haasta 
Kerro Blogiäidit ruokkii -haasteesta blogissasi ja haasta mukaan 3-5 äitibloggaajaa. Linkitä haasteeseen nämä ohjeet ja www-osoite virtuaalisen keräyslippaan sivuille. Jos blogillasi on Facebook-sivut, voit kertoa haasteesta myös siellä.

Blogiäidit ruokkii -keräyksen takaa löytyy kaksi äitibloggaria, Kepulaisen äiti Äidinmaitoa -blogista ja Suski Piiri pieni pyörii-blogista. Heiltä saat tarvittaessa lisätietoa keräyksestä. Blogeissa raportoidaan myös keräyksen etenemisestä.

Haastan kaikki lukijat, sekä seuraavat blogiäidit:
Henna - NannaRuu
Henna - Palttiarallaa
Sari - Lapinkan talossa

Ei hätää, minä autoin! :)
-Mari