maanantai 6. helmikuuta 2012

Waaay too BIG Waves!

Eilen huristeltiin Cronullalle nauttimaan huippuhienosta päivästä. Taivas oli pilvetön ja lämmintä taas lähemmäs +30 astetta. Hemmon oli tarkoitus osallistua surffauskurssille, mutta perillä pauhas yli kolmemetriset aallot rantaan, niin eihän siitä mitään tullu.. toivottavasti ens viikonloppuna ois inhimillisempää aaltoa aloittelijalle ja Hemmo pääsis vihdoin uimaan oikein kunnolla;)

Photobucket
Tuossa kohtaa saa vain mennä uimaan, missä toi "ihmismato" menee veteen..

Photobucket
Taivas oli ihan pilvetön ja sininen :)

Photobucket
Tällaset pikkuaallot meitä odotti rannalla...

Hommattiin meille biitsiteltta suojaamaan vähän paahtavalta auringolta ja se oli kyllä tosi kätevä. Olohuoneessa kun pamautettiin teltta auki se näytti toooosi isolta, mutta rannalla se oli ihan passeli. Melkein kaikilla lapsiperheillä on omat teltat mukana ja vanhemmilla ihmisillä varjot ja omat rantatuolit. Rannoilla ei ole siis mitään tuoli&varjovuokraajia niinkuin esim. Kreikassa tai Thaimaassa. Jos mekin nyt joudutaan sit Veikan kans enemmän ja vähemmän asumaan tuolla biitsillä, kun Hemmon surffausharrastus pääsee kunnolla vauhtiin, niin onhan se hyvä olla kunnon varusteet. Veikka voi vaikka nukkua tuolla päikkäritkin, jos vaan malttaa nukahtaa.. Mie ainakin voisin:)

Photobucket

Photobucket
Tällainen telttailu sopii mullekin vallan mainiosti;)

Photobucket
Veikasta oli tietty jännää.

Veikkaa aallot ei pelottanu taas pätkääkään, ois halunnu syöksyä vaan sekaan eikä malttanu hetkeäkään odottaa seuraavaa aaltoa. Mistä lie perinyt tuon malttamattomuuden... Saa kyllä ihan oikeesti pitää lujasti pikku-uimarista kiinni, ettei se häippäse aallon mukana minne lie!

Photobucket
Älä tule pieni aalto, tule ISO aalto!

Photobucket
Tsunami tulee oletko valmis??

Photobucket
Syvemmälle, syvemmälle!

Photobucket
Rannalla oli käynnissä hengenpelastajien "teräsmieskisat", jossa ne souti ja juoksi ja ui ku hullut. Aika timmejä, ruskeita, ja nopeita poikia ja miehiä ne oli! Huomaa hassut hatut!

Photobucket
Surffaajia on joka paikassa.

Biitseilyn jälkeen käytiin kävelemässä Cronullan keskustassa ja alettiin miettiin pitäskö muuttaakin tänne. Paikka on tosi kiva ja viihtyisä, ja sinänsä helppo kun kaikki on niin lähellä eikä liian paljon kaikkea. Hemmolla menis n. 30 min töihin ja 45 min keskustaan, mikä ei sinänsä olis paha, mutta tietenkin sitten kaikki muu olis vähän kauempana. Täytyy miettiä...

Photobucket
Kävelykatua..

Photobucket
Hemmo kävi hiplailemassa lautoja lukuisissa surffikaupoissa. Valinnanvaraa on!


Että sellaista tänne tällä erää:) Oikein mukavaa viikonalkua sinne koti-suomeen! <3

-Mari

2 kommenttia:

  1. Meillä täällä tullut melkeen puolimetriä lunta tämän päivän aikana. Ihana haaveilla kesästä katselemalla rantakuviasi. Vaikka maisemat toki hiukan erilaiset kuin Kalajoen hiekoilla :). Voikaa hyvin!

    VastaaPoista
  2. Jotenki tosi hankala nyt kuvitella sitä lunta ja pakkasta;) Mut äläpä huoli, naistenlehdessä mainostettiin täällä jo SYKSYN ja TALVEN 2012 vaatteita, kääks! Just ko mie oon vasta päässyt kesän makuun! Jännä nähdä millanen "talvi" täällä on:)

    VastaaPoista